Stando-car
Tuotteet
Uutisia
Uudet tuotteet
CS MULTI  GLAS GREEN LIGHT  1,3 KG + KOV. (VIHREÄ)
CS MULTI GLAS GREEN LIGHT 1,3 KG + KOV. (VIHREÄ)

ESITTELYSSÄ

B-TEC E2C - Easy 2 Clean - maalin- ja päällysteaineiden pesuaine on vaihtoehto erittäin haihtuville, syttyville liuottimille B-tec ruiskunpesulaitteisiin ja manuaaliseen liuotinmaalien puhdistukseen.
20l käyttövalmista E2C pesuainetta yhdessä B-tec automaattisen ruiskunpesulaitteen kanssa, puhdistaa liuotinpohjaiset (2K) maalit, täyteaineet ja lakat maaliruiskuista hyvin lyhyessä ajassa. Easy 2 Clean ei ole vain vakuuttava erinomaisen puhdistustehonsa vuoksi, vaan tavanomaisiin liuottimiin verrattuna se ei vaadi luokitusta CLP- asetuksen mukaan, koska se on palamatonta *. Tämä vähentää huomattavasti työpaikan mahdollisia vaaroja ja suojaa käyttäjää.
Alhaisen, alle 15% VOC-pitoisuuden ja miellyttävän tuoksun ansiosta uuttaminen (höyryjen poisto ulos tai ilmanpoistokanavaan) ei ole ehdottoman välttämätöntä (tarkista paikalliset määräykset) - tämä säästää paineilmaa ja tekee ruiskunpesulaitteen sijoittamisesta erittäin joustavaa. 
E2C soveltuu erinomaisesti myös manuaaliseen puhdistukseen. 
Molempia maalityyppejä käytettäessä on olemassa kaksi puhdistusainetta; B-TEC E2C liuottimille ja B-TEC H2O-RK vesipohjaisille maaleille.
 B-TEC d-800- ja SUMO- ruiskunpesulaitteissa voidaan käyttää molemmat aineet yhtä aikaa. Erottamalla liuotin- ja vesipohjaiset maalit, puhdistustehokkuudessa ei ole kompromisseja, vaan se on myös kustannustehokkaampi konsepti maaliruiskujen puhdistamiseksi. 
Vesipohjaisella puolella B-TEC H2O-RK: lla voidaan puhdistaa jopa kuivaneet vesipohjaiset maalit vaivattomasti automaattisesti ja manuaalisesti hyvin lyhyessä ajassa. Samaan aikaan liuotinpuolella tapahtuu täyteaineiden ja lakkojen automaattinen ja manuaalinen maaliruiskujen puhdistus B-TEC E2C;llä.
Toisin kuin liuotin- ja vesipohjaisten maalien yhdistelmäpuhdistusnesteet, B-TEC puhdistaa puhdistusnesteillä, jotka on suunniteltu tarkalleen kullekin sovellukselle ja johtavat aina täydellisiin puhdistustuloksiin ilman monimutkaista suodatusta tai sedimentointia. 
10000633 H2O-RK vesipohjaisten maalien pesuaine - 10 l 
10001465 E2C Puhdistusaine liuotinpohjaisille maaleille - 20 l
Takaisin